Módszereim

 

Melyik módszer hogyan segíti az egyensúlyi állapot létrejöttét és megtartását?

Coaching

A coaching, vagy másképp segítő beszélgetés kedvez a ma „agyban élő” emberének, mivel racionális gondolkodással könnyen megfogható módszer. Szellemi szinten kezdődik a közös munka, hiszen beszélgetünk. A folyamat során természetesen fókuszba kerülnek a lelki dolgok és akár az egészség is, de a kiindulópont az értelmes együttgondolkodás.
A coaching rávilágít meggyőződéseidre és működési rutinjaidra. Ezek felismerése által, az önismereted erősítésével segít, hogy tudatosabban kezelhesd problémáidat. Így jobban irányíthatod az életed, ami hozzásegít az egyensúly megéléséhez.

Több információ a coachingról

Tibeti hangrezgés terápia

A tibeti hangrezgés terápia hozzásegít az egyensúlyi állapot konkrét megtapasztalásához, amely fizikai, érzelmi és mentális szinten egyszerre érezhető. A test ellazulása, a belső megnyugvás, a gondolatok letisztulásának megélése segít később, a napi gondok közepette is felidézni ezt az élményt, és közelebb kerülni hozzá.
A kezelés során felmerülő testérzetek, érzelmek, gondolatok visszajelzéssel szolgálnak azt illetően, hogy mely területeken érdemes még dolgoznod az egyensúlyod eléréséért vagy megtartásért, a kezelés maga pedig erőteljes gyógyító, harmonizáló folyamatokat indít el.

Több információ a tibeti hangrezgés terápiáról

Tarot elemzés

A Tarot elemzés szimbólumok segítségével, képi szinten megjelenítve, egy tágabb nézőpontból mutatja meg az éltedben épp zajló folyamatokat, így – felülről nézve – átláthatóbbá teszi számodra azokat. Megkönnyíti a döntések meghozatalát, egy nehéznek megélt helyzet feldolgozását, vagy segíthet tudatosabban megélni egy szép és felhőtlen időszakot. A folyamatok tudatosítása, illetve a döntések segítése által a Tarot elemzés mindhárom szinten hozzájárulhat az egyensúlyod eléréséhez, attól függően, hogy milyen témában – egészség, érzelmek, anyagi dolgok, megvívandó harcok – vannak kérdéseid.

Több információ a Tarot elemzésről

Tréningek

A tréningek során a csoport energiáját és tagjainak egyesített tapasztalatát fordítjuk mind a csoport, mind a résztvevők hasznára.
A közös és egyéni feladatmegoldások során a csoportvezetőtől és az egymástól kapott visszajelzések egyaránt segítenek a fejlődésben, a tetteiddel, stílusoddal másokra gyakorolt hatásod tudatosításában. A tréningen megélt felismerések a jövőben segíthetnek Neked a számodra problémás helyzetek hatékonyabb kezelésében, eszközeid, képességeid tudatosabb használatában, ezzel járulva hozzá mindennapi egyensúlyodhoz.
Rendszeresen együttműködő csapatok esetén, azok működési mechanizmusait górcső alá véve, a fejlődési lehetőségeket feltérképezve, közös munkával egy magasabb szintű egyensúlyi helyzetet tudunk teremteni.

Több információ a tréningekről