Aktualitások

Események

Hangtálas és gongos meditációk (Bejegyzés időpontja: 2013. április 16.)

Kétheti rendszerességgel hangtálas és gongos meditációkat tartok. Érdeklődésedet előzetesen is jelezheted a kapcsolat lapon megadott elérhetőségeken, illetve az aktuális időpontot és egyéb tudnivalókat megtalálod mindig a Facebook-on is.

Gondolataim

Ha a jövőben olyan gondolataim támadnak, amelyek mások érdeklődésére is számot tarthatnak, itt osztom meg őket, hátha segíteni vagy ösztönözni tudnak valakit, hogy megtegyen egy újabb lépést az útján.   

Mások gondolatai

Ide gyűjtöm azokat a mondatokat, amik valahol szembejöttek velem, és hatással voltak rám. Ha Neked is adnak valamit, akkor már nem hiába.
Ha van olyan gondolat, ami nagy hatással volt Rád életed egy pontján, bárkitől is származik, küldd el nekem – akár a történettel együtt –, megköszönöm!

 

„Az embernek az a feladata, hogy ne mindig az egyszerű dolgokat válassza, hanem kihívásai legyenek. Ha mindig mindenki azt csinálná, ami neki nagyon megy, akkor homokoznánk életünk végéig. Ha isteni homokvárakat építettem oviban, akkor minek tanuljak meg olvasni. Meg akarom ismerni saját magamat meg a határaimat.”
Szabó Erika

"A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást."
Mark Twain

„Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.”
Stephen Dolly

„Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”
Teréz anya

„ - A múlton nem változtathatunk.
- De a jövőn igen.”

Döglött akták